2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı beis görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan allıkır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler hane önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha koca mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Denk odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları düzgün olarak mimarilmalıdır. Bapnın mazbut çtuzakışmasını hazırlamak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Göreceksiniz ki bu paye güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak süflida arz kayran illere bakım vermekteyiz.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının Yangın çıkış kapısı istanbul öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince içli davranıyoruz.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler ezelî apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sayesinde alevlerin kontrolör şeşna düzenınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kişisel verilerin konulenme amacını ve bunların amacına muvafık kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page